Poniżej tylko niektóre opinie o nas:

Więcej opinii znajdziesz na Google Maps

Potwierdzam pozytywne i rzetelne opinie. Kamper czysty, niemalże nowy. Wszystko było tak jak obiecane. Nie było problemów ani z pobraniem ani ze zdaniem pojazdu. Prosta umowa i dobry kontakt z Panem Łukaszem. Z pewnością wrócimy za rok. Z czystym sercem polecam wszystkim. Jakość serwisu na najwyższym poziomie. Szczęśliwe dzieci i żona, a to podstawa udanego urlopu.
– Tomasz, 2020-09-02

Polecam wszystkim ktorzy nidgy nie mieli przygody z kamperem. Ja napewno jeszcze nie raz skorzystam z usług Kamperomanii. Pełen profesionalizm.
– Krzysztof, 2020-08-10

Polecam! Wszystko w najlepszym porządku. Od momentu rezerwacji po zwrot pojazdu…
– Iwona, 2020-08-05

Polecam wynajem kamperów. Wszystko sprawnie. Przebieg rezerwacji jak i wynajem oraz obsługa! Dziękujemy 🙂
– Agnieszka, 2020-08-05

Świetna jakość, miła obsługa i czego chcieć więcej;)
– Agnieszka, 2020-06-07

Super sprawa. naprawdę super wygodne podróżowanie 🙂
– Johnny, 2015-09-22

Kurde ale czaderski kamer. Byłem 4 dni w austrii w Zimie w 4 osoby. Ciepło! Ba nawet gąrący prysznic braliśmy! Wszystko działa. Luksus za śmieszną cenę. Dzięki wam i do zobaczonka
– Mateusz, 2016-03-14

Idealnie nadaje się na rowery. Zjeździłem w Alpach dużo szlaków rowerowych i fajne było to, że można było podjeżdżać w najlepsze miejsca.
– Marek, 2016-04-16

To moja pierwsza przygoda z kamperem. Na początku podszedłem sceptycznie do tego, że tam da się mieszkać. Ale jak wziąłem ciepły prysznic to naprawdę poczułęm sie jak w domu 🙂
– Karol, 2016-05-10

To zupełnie inne podróżowanie. Wcześniej planowałem całą trasę pod kątem noclegów a teraz wreszcie był pełen spontan. Jak chcieliśmy jeszcze coś zobaczyć to jechaliśmy, jak nam się nie chciało to zostawaliśmy tam gdzie staliśmy. No i super sprawa ze spaniem w czasie jazdy 🙂
– Robby, 2016-05-20

Wynajmij kampera już dziś!

Jeśli nigdy nie podróżowałeś kamperem, musisz to przeżyć chociaż raz w życiu.
Na skróty

Informacje w pigułce

Wyposażenie

Kamper ma wszystko czego potrzebujesz. Ciepła woda, wyposażenie kuchenne, stolik i krzesła kempingowe, markiza, bagażnik na rowery, klimatyzacja postojowa

Czytaj więcej >>

Cennik

Już od 320 zł / dzień. Brak opłaty serwisowej (przy wynajmie na min. 7 dni). Brak opłaty za dodatkowe wyposażenie.

Czytaj więcej >>

Dlaczego My?

Brak opłat serwisowych. Brak limitu kilometrów. Brak opłat za dodatkowe wyposażenie. Parking gratis

Czytaj więcej >>

Czemu kamperem?

Nieskrępowana wolność: śpisz gdzie chcesz, jedzenie masz ze sobą, nie martwisz się w czasie podróży gdzie jest toaleta

Czytaj więcej >>

Procedura wynajmu

Rezerwacja wstępna, wpłata zaliczki, wpłata pozostałej części do 2 tygodni przed odbiorem, wpłata kaucji najpóźniej dzień przed wynajmem

Czytaj więcej >>

Kampery na sprzedaż

Kup luksusowy kamper marki Roller Team w atrakcyjnej cenie. Wszystkie modele, jazdy próbne, montaż akcesoriów

Czytaj więcej >>

Serwis

Montaż solarów, klimatyzacji, markiz. Serwis przyczep. Sklep z częściami. Naprawy powypadkowe

Czytaj więcej >>

Opinie klientów

Poznaj opinie naszych klientów i przekonaj się dlaczego warto nam zaufać.

Czytaj więcej >>